Status nou pe Facebook - INTR-O RELATIE ONLINE

Scrii o tampenie, pentru ca ti se pare foarte amuzant ce-ai vazut, ascultat, auzit. Si X completeaza gluma, cu un comentariu. Mai scrii si tu ceva, si X, si se deschide o noua directie de hahait, fiecare singur, la laptop. Daca lucrurile astea se repeta, esti intr-o relatie online cu X.

Iti place o poza de-a lui Y. Si lui Y ii place o poza de-a ta. Maine inca un like, la alta poza, hop like-ul inapoi. Dupa un timp, nici nu mai conteaza ce posteaza, sau ce postezi, va laicuiti amandoi cu sarguinta, sa nu ramana ceva. Daca situatia asta dureaza, esti intr-o relatie online cu Y.

Ti se pare ca ai vazut persoana Z intr-un loc. Intrebi, regulamentar, pe chat. Nu, nu era Z. Dar de ce? Pai, pentru ca ploua. A, ce dragut. Z are un iubit/sot, tu ai o iubita/nevasta, dar daca gasesti zilnic un pretext sa discuti cu Z, sau Z te intreaba periodic cate ceva, pe chat, sa stii ca esti intr-o relatie online cu Z.

Admiri o vedeta. Ii urmaresti pagina, adaugi comentarii, si citesti alte comentarii. Iti place ce-a scris W. Si lui W ii place ce-ai scris. Dupa un timp, dai LIKE intai la comentariile lui W, abia apoi la subiectul lor. W, la fel. Daca lucrurile astea continua, esti intr-o relatie online cu W.

Iti plac cainii. Si lui Q ii plac cainii. Adori Paolo Cohello. Si Q citeste asa ceva. Participi la #unitidam. Si Q s-a inscris. Incepi sa vezi ce-i mai place, sa faci si tu la fel, de la FoodStory la RugbyPeZapada. Q, la fel, incepe sa fie interesat de CandyCrush-ul vazut la tine. Daca te regasesti in mai mult de 10 locuri alaturi de Q, esti intr-o relatie online cu Q.

UPDATE - Dincolo de teoriile de mai sus, n-ar fi deloc exclus ca Facebook sa genereze acest tip de status, cu tot cu niste aplicatii. Eu deja discut cu un amic cum s-ar putea face ceva de genul asta. Revin, pentru ca feedback-ul exista deja.

Comentezi? Fa-o aici.

Mai multe din această categorie: « in pat Cum s-a desfasurat prima DESPARTIRE ONLINE »
© 2023 Bogdan Stoica