Cum s-a desfasurat prima DESPARTIRE ONLINE

Nu e textul meu. E scris de DD, un/o prieten/prietena de pe Facebook, cu care par sa fiu intr-o relatie online. Si mi s-a parut atat de bun textul, incat il reproduc, integral.

Deci e oficial, noi doi avem o relatie online. Certificat avem? Stai, nu mai scoate, sa iti spun si de ce ne despartim tot acum. M-am gandit bine si am sa iti fac niste reprosuri. Online-ule e ca in viata. stai sa vezi. In primul rand, consider ca nu esti suficient de implicat in relatia noastra online. nu dai suficiente laicuri la postarile mele, asa cum dau eu la ale tale. in al doilea rand, tocmai am dovada ca nu imi esti fidel. Din articolul tau, eu sunt acolo numai pe jumatate. Cine e cealalta, ma? Aia cu care joci tu candy crash si cu care te intalnesti tu pe la comentariile nu stiu carei vedete? Curva dracului! Ei, si daca tot suntem la acest moment, pot sa iti marturisesc ca si eu am mai luat-o pe aratura cateodata, ca prea ma durea indiferenta ta. Am mai comentat si pe la altii, am mai dar laic si la pozele altora. Chiar si la femei, ma, ca m-ai adus in pragul disperarii, o sa ma fac gay online. 

Asa nu se mai poate. Ce relatie online de cacat e asta? o sa iti para rau, o sa iti lipsesc, ai sa vezi. numai la glumele mele razi, ma, recunoaste. Numai eu te fac sa te simti destept si haios. O sa ma vrei inapoi, dar eu imi voi fi gasit deja alt utilizator facebook, care sa ma aprecieze si sa ma iubeasca asa cum merit.
Adio! Mi-ai zdrobit inima mea online.

© 2023 Bogdan Stoica