bad photography cu Liviu Dragnea - si nu mai e nimic de spus

Când ești politician ai o droaie de ocazii să apari într-o fotografie proastă. Uneori ești tu prost de bubui, alteori n-ai experiența interacțiunii cu camera, câteodată nu știi că ești fotografiat, plus că poți fi așezat cu mâna într-o fotografie care să stârnească râsul. Eu am făcut-o frecvent. Când veneau lideri naționali la Ploiești, mă mișcam prin sala aia până când victima mea acoperea "P"-ul din inscripția de pe fundal, inevitabil aceeași, "Partidul.... filiala Prahova". Așa am obținut cadre cu Iliescu, Băsescu, Roberta Anastase, Tariceanu, lângă capetele cărora se putea citi "Rahova". Cu Elena Udrea m-am distrat minunat, după ce am încadrat-o astfel încât să acopere fix ce trebuie din "Mișcarea Populară" și am obținut un cadru în care blonda avea în stânga și în dreapta capului mesajul "mișc pula". Vai, si cum radea....

Dar o poză atât de proastă ca fotografia postată de Liviu Dragnea, pe facebook, de Ziua Armatei, n-am văzut de mult. O fi fost facuta de fotograful PSD? Fotograful armatei? O fi vorba despre o fotografie de presă, cumpărată de PSD și difuzată pe net? E poza de mai sus, un pic mai mare de atat. Facebook-erii au lăsat tone de comentarii la ea, care se referă în principal la cât de nasol e PSD și cât de nașpa e Dragnea. E atât de detestat acest băiat încât și dacă ar poza cu o portocală ar primi același feedback.

Eu am văzut cadrul ăla altfel. Întâi am avut senzația "e ceva în neregulă". Apoi am bușit în râs. Apoi am avut un fior rece pe spate. Apoi iar am râs. Și apoi am râs de m-am cocoșat.

Pentru că nici un lider politic,

niciodată,

niciunde în lumea asta,

nu va apărea într-o poză cu un copil

ținând mâinile acolo unde le ține Dragnea.

 

drg

Acum, dupa ce ati vazut imaginea, știu exact ce faceți:
  • Întâi puneți mână la gură, rostind din suflet "OMFG!!!!".
  • Apoi radeți în voie.
  • Apoi remarcați cât de bine se potrivește iminenta molestare a copilului cu privirea lui Dragnea.
  • Iar apoi o rămâneți în cap cu asta: "ce privire de pedofil are Dragnea!"

Pentru că poza e demențial de realistă. Pare că Dragnea abia așteaptă sa-l desfacă la pantaloni si să-i faca una mică puștiului. Nici nu mai contează că nu e așa dacă asta transmite poza. Si chiar daca într-o luna o să uitați de ea, de faptul că Dragnea are privire de pedofil, o să rămâneți cu ceva în subconștient. Creierul o să va dea un semnal de alarmă legat de copii când o sa auziți sau vedeți "Dragnea". Iar din punct de vedere al carierei unui om politic, un asemenea reflex al subconștientului publicului este devastator. Mintea unui om normal nu se mai poate întoarce la "îmi place" după ce a fost până, hăt, departe, la "kid alert".

Recunosc, nu m-am gandit niciodată să sfătuiesc pe cineva cum să imbrațiseze un băiețel, credeam că e logic ca trebuie să eviți să-i atingi fundul, puțica si coițele. Dar le tot tot zic celor care cochetează cu imaginea publică să fie mai atenți la ce poze pun pe net decât la cât de bine își fut nevestele. Si tot sper, ca boul, că sarcina difuzării de imagini pe facebook va fi dată si in Romania unora care chiar se pricep. Nu, ca în cazul de față, unui orb social. Unul care a ales pozele după criteriul "nu e mișcată, șeful arată bine", fără să se uite că șeful mai are un pic și ii face un handjob unui băiețel.

Și gata. Acum știu, va uitați iar la poză și radeți. Radeți, că e de râs.

 
Pentru retardatul care va concluziona că am fost plătit de cine știe ce ocultă să scriu asta: coa'e, eu sunt atât de șmecher încât mă plătesc singur sa scriu. Asa:

https://bogdanstoica.ro/shop

© 2023 Bogdan Stoica